CNA a dat undă verde „postului prezidențial” 10TV

CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat licenţă audiovizuală prin satelit SC RCS & RDS SA Bucureşti pentru postul 10 TV.

Nu toți membrii CNA au fost de acord cu licența pentru noua televiziune. „Până la urmă care e treaba cu această grabă, lansare în două etape, grila în februarie?”, a întrebat şi preşedintele CNA, Răsvan Popescu, în timp ce Radu Moraru a pledat pentru raţiunile financiare ale echipei. Christian Mititelu a apreciat că echipa 10 TV s-a prezentat prematur, reproşând „dominanţa nesănătoasă a factotum-ului” de la 10 TV, Radu Mooraru'.

Membrii preferați ai puterii au avut câștig de cauză

Szasz Attila a apreciat că nu se poate reproşa RCS&RDS faptul că are şi o televiziune generalistă proprie, iar Narcisa Iorga a remarcat că nu poţi să impui unui operator să aibă o emisiune de ştiri de o anumită factură, ci să urmăreşti ca aceasta să fie echilibrată. Ioan Onisei a apreciat că, din perspectiva pluralismului, atât ca ofertă comercială, cât şi a programului, noua televiziune este binevenită. De altfel, Moraru era sigur că televiziunea pe care o manageriază va primi undă verde din partea CNA, din moment ce zeci de postere care anunță lansarea postului TV au împânzit Capitala.

Radu Moraru va face teatru

Reprezentantul postului, realizatorul Radu Moraru, director general project manager la 10 TV,  a promis că la acest post vor lucra mulţi profesionişti din piaţă - reporteri, artişti, scenarişti, oameni care au legătură cu teatrul, Moraru anunţând, în premieră, că Liana Pătraş Alexandru şi Dan Ardelean vor prezenta unul din principalele buletine de ştiri de la noul post. Pentru emisiunea de dimineaţă, cei doi moderatori vor fi regizorul Dan Tudor şi Doria Ivan, a anunţat Radu Moraru. Radu Moraru a promis 10 ani de normalitate, timp în care aplaudacii vor fi înlocuiţi cu fani, Naşul, emisiunea care l-a făcut celebru urmând să fie o emisiune cu public, declarând că din 10 decembrie postul va emite în 120 de localităţi. El a spus că va invita oameni de pe tot eşichierul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel