CNA a autorizat scoaterea postului Zeus TV din grila UPC Digital

lazarus
lazarus

Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a autorizat UPC Digital scoaterea din grila companiei de telecomunicații a postului Zeus TV, al cărui acţionar majoritar este Luis Lazarus şi care a fost lansat pe 17 mai 2011.

UPC a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) modificarea avizului de retransmisie pentru scoaterea Zeus TV din grila sa în digital, obţinând acordul Consiliului în şedinţa de marţi, informează Mediafax.

Luis Lazarus este acţionarul majoritar al televiziunii (90%), prin intermediul societăţii Lazarus Media SRL, emisiunea centrală a postului fiind  "Luis Lazarus Live". Postul mai difuzează programe precum "Consecinţele trădării", moderată de fosta soţie a lui Luis Lazarus, Antoanela, "Monden Events", "Spartanii" - despre viaţa şi cariera luptătorilor profesionişti, "Universul Sănătăţii", "Lux Design", "Eco TV", dar şi "Revista presei".

Postul a început să emită pe 17 mai 2011, pentru circa 400.000 de abonaţi ai UPC Digital şi cei ai unor operatori de cablu mai mici din ţară.

CNA a aprobat, pe 1 februarie 2011, solicitarea lui Luis Lazarus de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV. Anterior, CNA a respins de patru ori solicitarea lui Lazarus de transformare a televiziunii de teleshopping Zeus TV într-un canal generalist.

Luis Lazarus şi-a prezentat pentru prima dată intenţiile de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV pe 4 noiembrie 2010, în şedinţa CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel