CNA a amendat OTV cu 30.000 de lei

sediu otv
sediu otv

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea cu 30.000 de lei, a postului OTV pentru depăşirea spaţiului de publicitate, între 26 iulie şi 8 august.

CNA a monitorizat, în perioadele 26 iulie - 1 august şi 2 - 8 august, programele difuzate în intervalul 18.00 - 23.0, mai multe posturi printre care Antena3, Realitatea Tv, OTV, Pro TV sau Prima TV. Scopul monitorizării a fost acela de a vedea dacă se respectă spaţiul de publicitate prevăzut în legislaţia audiovizuală.

Consiliul a constatat că OTV a difuzat, în ambele perioade de monitorizare, în partea inferioară a ecranului, un anunţ cu un textul: "Trimiteţi SMS la 1333 şi puteţi câştiga un bilet de avion. Biletul oferit de Blue Air, valabil oriunde în Europa". Membrii consiliului au considerat că anunţul este unul publicitar care a fost difuzat neregulamentar, fără marcaj. Astfel, OTV a depăşit durata de difuzare de publicitate prevăzută în Legea audiovizualului.

Nu e prima amendă de acest gen primită de postul lui Dan Diaconescu. Cea mai recentă sancțiune, tot de 30.000 de lei, a fost acordată  pe 15 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel