CM 2018: Van Marwijk (Australia) - Este un rezultat amar

Selecţionerul Australiei, olandezul Bert van Marwijk, regretă că echipa sa nu a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în faţa Franţei, în partida disputată sâmbătă la Kazan, în cadrul Grupei C a Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018, şi câştigată la limită de vicecampioana Europei (2-1). 

'Sunt mândru şi dezamăgit. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor mei, nu pot decât să îi felicit. Este un rezultat amar, meritam o remiză. Unul dintre cele mai pozitive aspecte este că am rezistat şi am ne-am arătat personalitatea. Am reuşit o performanţă foarte bună, nimeni nu se aştepta să facem faţă francezilor aşa cum am reuşit.

Eu fost momente în care nu mai ştiau ce să facă, au recunoscut ei înşişi, iar acesta este chiar un compliment. Am pierdut în urma unui penalty destul de controversat, nu este aşa de rău, şi am încasat un gol chiar înainte de final', a declarat Van Marwijk după joc. Referindu-se la faza în care Antoine Griezmann a fost faultat în careu, iar centralul a acordat penalty după consultarea asistenţei video (VAR), selecţionerul Australiei a precizat: 'Arbitrii sunt şi ei oameni, iar greşeala este omenească.

VAR este la început şi avem multe de învăţat în legătură cu acest sistem şi utilizarea sa. Prefer să vorbesc despre meci, este cel mai important, şi nu mai pot schimba acum rezultatul', a mai spus Bert van Marwijk. 

Vezi si: Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Programul meciurilor și cine transmite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel