CM 2018: Oscar Ramirez, selecţioner Costa Rică, demis

Oscar Ramirez, selecţionerul Costa Ricăi, eliminată în primul tur la Cupa Mondială 2018, nu a mai fost menţinut în funcţie, a anunţat Federaţia costaricană de fotbal, citată de AFP.

'Antrenorul Oscar Ramirez nu va fi menţinut în funcţie, contractul său a expirat', a afirmat preşedintele federaţiei, Rodolfo Villalobos, în cursul unei conferinţe de presă.

Acesta a ţinut să-i mulţumească lui Ramirez pentru 'devotamentul' său şi pentru întreaga activitate depusă la cârma naţionalei costaricane.

În vârstă de 53 ani, Oscar Ramirez este un fost mijlocaş numit la cârma selecţionatei ţării sale în august 2015, în locul lui Paulo Wanchope. La Mondialul din Rusia, elevii lui Ramirez au înregistrat două înfrângeri şi un egal, după ce în urmă cu patru ani, sub conducerea lui Jorge Luis Pinto, Costa Rica a reuşit să câştige aşa-numita 'grupă morţii' din care au mai făcut parte Uruguay, Italia şi Anglia.

Costaricanii au trecut apoi de Grecia la loviturile de departajare, în optimile de finală, înclinându-se apoi în faţa Olandei, în sferturile de finală, tot la loteria penalty-urilor, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel