Clujeancă ucisă în Oradea. Femeia cu două facultăți și-a cunoscut criminalul pe Internet

Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay

O femeie din Cluj, absolventă a două facultăți și cu o stare materială bună, ar fi fost ucisă în Oradea de un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare.

Femeia găsită fără suflare pe Calea Borșului și-a cunoscut presupusul ucigașul pe o rețea de socializare. Ea venise la Oradea de la Cluj pentru a se întâlni cu bărbatul de 43 de ani, recidivist. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Surse judiciare citate de ebihoreanul.ro spun că femeia avea 40 de ani, era absolventă a două facultăți și avea o stare materială bună. Victima ar fi fost ademenită de Aurel S., un bărbat de 43 de ani acuzat de uciderea ei, să vină la Oradea pentru a se întâlni. Cei doi se cunoscuseră pe o rețea de socializare. 

Marți, 28 septembrie, victima și Aurel S. au petrecut în oraș. Pe Calea Borșului au ajuns cu puțin timp înainte de ora 17. Acolo, individul i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit. 

"Inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuţit, provocându-i plăgi înţepate/tăiate. Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân, determinându-i decesul", a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Procurorul a precizat că victima a fost prezentată inițial, în mod eronat, "ca fiind o persoană de moravuri uşoare".

Aurel S. a fost prins în noaptea de miercuri spre joi și reținut, în județul Arad. Ulterior, la propunerea procurorilor, Tribunalul Bihor a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Conform sursei citate, individul de 43 de ani are mai multe condamnări pentru furturi, dar și două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis.

VEZI ȘI: Polițist din Oradea, răpit și sechestrat de 4 tineri

Un polițist din Oradea a fost sechestrat și umilit de patru tineri. Agentul ar fi fost amenințat cu sabia de cei care l-au ţinut captiv, transmitea Realitatea.

Totul ar fi fost răzbunarea unui tânăr care ar fi aflat că polițistul i-ar fi făcut avansuri iubitei sale. Cu ajutorul a trei prieteni, bărbatul l-a forţat pe poliţist să-l însoţească până acasă, unde l-au obligat să îngenuncheze şi să-şi ceară scuze de la tânără, iar apoi să-şi sune propria prietenă, ca să-şi mărturisească infidelitatea. În cele din urmă, agentul de poliție a reușit să scape din apartament, ușa fiind descuiată. După ce a fugit acesta a sunat imediat la 112 și a chemat ajutoare. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel