Bradul reciclabil, soluţie ECO de Crăciun. Cât costă

foto: facebook / Asociaţia Urbannect
foto: facebook / Asociaţia Urbannect

Un târg de ''nebrazi'', în cadrul căruia clujenii pot găsi pomi pentru Crăciun confecţionaţi din materiale reciclabile, a fost deschis luni seară de Asociaţia Urbannect Cluj-Napoca.

Scopul târgului este, pe de o parte, acela de a strânge bani pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tăşuleasa Social, dar şi de a-i obişnui pe oameni să aleagă, pentru sărbătorile de iarnă, un altfel de brad, pentru confecţionarea căruia designerii pot folosi de la cofraje de ouă şi dopuri de plută, până la CD-uri sau sticle de băutură, precum şi alte materiale, dintre care unele organice, combinate în moduri fanteziste.

Preşedintele Asociaţiei Urbannect, Dan Clinci, speră că acest târg de nebrazi îi va îndemna pe clujeni să contribuie la salvarea brazilor.

'Târgul de nebrazi pune în vânzare pomi de Crăciun confecţionaţi din  materiale reciclabile şi deşeuri care deservesc funcţiunea pe care o are un astfel de pom, reuşind să salveze un brăduţ de la tăiere. Avem nebrazi din cofraje de ouă, dopuri de plută de la vinuri, frunze uscate, resturi de crenguţe, cutii din carton, CD-uri, cărămizi sau sticle goale de băutură, fiind, practic, o invitaţie la imaginaţie. În timp, poate ne vom obişnui să avem în colţul casei şi un nebrad în loc de un brad sacrificat din pădure', a spus Dan Clinci la deschiderea târgului.

Preţul la care sunt puşi în vânzare aceşti pomi de Crăciun variază între 100 şi 500 de lei. Târgul de nebrazi va fi deschis până joi, între 18,00 şi 22,00, înt-un spaţiul de pe strada Horea, organizatorii pregătind pentru închiderea evenimentului şi o experienţă culinară specifică sărbătorilor de Crăciun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel