Cluj: Rampa de deșeuri, mistuită de un incendiu de proporții. Pompierii se luptă cu flăcările pe o suprafață de 3.500 metri pătraţi

Un incendiu a izbucnit în cursul nopţii de miercuri spre joi la rampa de deşeuri de la Pata Rât, pe o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi, nefiind înregistrate victime, a informat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat joi, pentru AGERPRES, că pompierii acţionează pentru stingerea multiplelor focare.

"Deocamdată incendiul e în desfăşurare. Am fost anunţaţi astă noapte, pe la ora 1,00, despre producerea incendiului, au fost dislocate acolo patru autospeciale, pe parcursul nopţii. Flăcările nu se mai manifestă acum aşa de tare, însă ard mocnit. Au fost şi trei autoexcavatoare şi şase autocisterne de la RADP. Sunt multiple focare, pe o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp. Deocamdată nu avem informaţii privind persoane rănite", a spus Andrei Biriş.

[citeste si]

În luna octombrie, alte două incendii au izbucnit la Pata Rât, în două zile consecutive, iar în aprilie 2018 a fost un alt incendiu în zonă.

În octombrie, opt familii au fost evacuate de pompieri după ce unul dintre incendii le-a cuprins locuinţele de tip baracă aflate pe strada Cantonului, de la marginea municipiului Cluj-Napoca.

Strada Cantonului se află în zona rampei de gunoi de la Pata Rât, la marginea oraşului, unde locuiesc sute de persoane în locuinţe improvizate.

Problemele rampei de deşeuri de la Pata Rât constituie şi subiectul unor dispute între autorităţile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel