Cluj. Medic, găsit mort cu o seringă înfiptă în inimă

Un medic veterinar a fost găsit mort, în mașina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămână, în zona unui depozit farmaceutic de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca.

Se pare că bărbatul a folosit o substanţă de eutansiere a patrupedelor pentru a își pune capăt zilelor.

"La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a  decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj", a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Conform presei locale, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce, în seara precedentă, şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel