Cluburile engleze de fotbal părăsesc temporar Facebook, Instagram și Twitter

Slavia Praga, echipa lui Stanciu, nu a îngenuncheat în semn de susținere pentru mișcarea BLM în meciul cu Arsenal / Foto Facebook Чемпионат
Slavia Praga, echipa lui Stanciu, nu a îngenuncheat în semn de susținere pentru mișcarea BLM în meciul cu Arsenal / Foto Facebook Чемпионат

Echipele engleze de fotbal își închid toate conturile de pe rețelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram, în weekend, ca parte a unui protest online care să aducă politici mai bune privind discriminarea și abuzul pe care fotbaliștii le îndură pe aceste platforme.

Conform The Verge, grupurile care participă la acțiune sunt Premier League, Liga Engleză de Fotbal, Asociația Fotbaliștilor Profesioniști, Federația Engleză de Fotbal, Asociația Managerilor de Ligă, Asociația Suporterilor din Fotbal și altele.

Protestul vine după ce mai multe grupări engleze de fotbal s-au reunit în februarie pentru a-i cere CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, și CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, să modereze cu adevărat comentariile rasiste și discriminatoare. Acțiunea a început pe 30 aprilie la ora 17:00 a României și se va încheia luni, 3 mai, la ora 02:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel