CLUBUL PRESEI DIN ROMÂNIA, reinventare. BOGDAN CHIRIEAC: Singura șansă! Acest lucru este inevitabil

Bogdan Chirieac  - Mihai Gâdea
Bogdan Chirieac - Mihai Gâdea

Analistul politic Bogdan Chirieac a propus, marți seară, la Antena 3, reinventarea Clubului Presei din România. 

”Trebuie neapărat să reinventăm un club al presei. Defunctul Club Român de Presă a sfârșit în ghearele băsismului și securismului și s-a dus în neagra veșnicie, din nefericire. Trebuie neapărat, este singura șansă a presei din România, să reinventăm Clubul Presei din România- lăsând deoparte concurența inevitabilă între trusturile de presă- în care să introducem televiziunile mari, televiziunea publică, radioul public, site-uri- pentru că presa scrisă s-a mutat în online. Acest lucru este inevitabil! Vom vorbi altfel dacă vom avea un ONG al presei care să se poate adresa, în astfel de situații, lumii întregi. România este prea mică și prea slabă pentru a face față unor abuzuri.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Mihai Gâdea: Concluzie excepțională a lui Bogdan Chirieac

”E foarte important că în momentul acesta, presa, mare parte din ea, cu excepția unităților militare, vorbește despre abuzuri, jurnaliștii își exprimă opiniile, iau poziție și ce s-a întâmplat în această seară este un exemplu în acest sens. Concluzie excepțională a lui Bogdan Chirieac” a subliniat Mihai Gâdea. 

[citeste si]

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care Antena 3 a susținut că DNA a intervenit în procesul dintre Laura Codruța Kovesi și jurnaliștii Mihai Gâdea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvică și Răzvan Savaliuc, în care șefa DNA cere 1 milion de lei daune. Potrivit postului de televiziune citat, DNA a cerut toate documentele din dosar ”în interesul soluționării unui dosar penal”. Jurnaliști de la majoritatea posturilor de televiziune, de la ziare, de la radio au intervenit și au condamnat situația. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel