Clubul Dinamo, sancţionat cu interzicerea prezenţei galeriei la următoarele 5 partide disputate în deplasare

Clubul de fotbal Dinamo a fost sancţionat, vineri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea prezenţei galeriei sale la următoarele 5 partide disputate în deplasare şi o penalitate sportivă în valoare de 15.000 de lei în urma incidentelor provocate de suporterii săi în meciul cu FC Viitorul de la Ovidiu din prima etapă a Ligii I.

"În temeiul art. 82.2, coroborat cu art. 82.3., lit.e, teza finală, şi art. 20.6 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau grupurilor de suporteri la jocurile disputate de echipă în deplasare şi o penalitate sportivă de 15.000 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În calitate de organizator, clubul FC Viitorul a fost de asemenea sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu o penalitate sportivă de 10.000 lei.

Partida FC Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti, scor 5-0 (1-0), disputată la Ovidiu, în ultimul meci din prima etapă a Ligii I de fotbal, a fost întreruptă timp de 23 de minute din cauza incidentelor provocate de suporterii dinamovişti.

În min. 67, după al treilea gol al Viitorului, mai mulţi fani dinamovişti au pătruns pe teren, iar jocul a fost întrerupt. Suporterii dinamovişti au protestat vehement faţă de jocul slab al echipei favorite, au cerut demisia antrenorului Eugen Neagoe, aflat la debut, şi au rupt un gard de protecţie. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a tempera spiritele, iar după multe minute de negocieri, galeria echipei Dinamo a fost evacuată din stadion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel