Clubul Dinamo are un nou acționar majoritar

Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a anunțat cine este noul acționar majoritar al clubului Dinamo. 

Noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti este, de joi, compania Benel International SA, reprezentata de spaniolul Pablo Cortacero, a anunţat gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare într-un comunicat remis Agerpres. 

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.

"Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merita mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merita o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim să promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!", a transmis Pablo Cortacero.

Prezentarea oficială a noului acţionariat, zilele următoare

Clubul nu precizează cât a primit Ionuţ Negoiţă pentru a ceda pachetul majoritar.

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios "Doar Dinamo Bucureşti" prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a cumpărat în luna februarie a acestui an 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB).

Ionuţ Negoiţă a anunţat nu mai era disponibil să investească



Ionuţ Negoiţă a anunţat la sfârşitul lunii martie că nu mai este dispus să investească la FC Dinamo. De asemenea, el a precizat că este dispus să cedeze oricui cele 82,9368% de procente pe care le deţine prin firma SC Lotus Perfect Products SRL la FC Dinamo în schimbul sumei simbolice de un leu.

Pe 12 iunie, Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" anunţa că a achiziţionat al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului de fotbal FC Dinamo prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti", ajungând acum să controleze 20,6%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel