Urmărește emisiunea live


Club PRINCESS, ÎNCHIS de Revelion 2016. Situație halucinantă

Princess Club din Regie va fi închis de Revelion. Anunțase că organizează petrecerea dintre ani, primise banii clienților, fără a avea aviz ISU. Clubul a fost închis în noiembrie. 

"Incepem acest comunicat prin a ne cere scuze tuturor clientilor nostri pentru aceasta situatie nedorita in care ne aflam. Suntem nevoiti sa anulam evenimentul din aceasta seara, respectiv petrecerea de revelion, ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor. Va asiguram ca pe toata perioada in care clubul Princess a fost inchis, s-au desfasurat lucrari intense pentru indeplinirea normelor "ISU". Aceste lucrari au fost duse la bun sfarsit, astfel incat clubul Princess indeplineste in acest moment toate normele de siguranta impotriva incendiilor. Rugam persoanele care au achitat biletele, sa sune la nr 0720. 535. 383. Motivele pentru care clubul Princess nu poate functiona in noaptea de revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice", este mesajul transmis de Princess Club. 

Inițial, când au fost sunați de dcnews.ro pentru a fi întrebați dacă respectă normele ISU sau dacă organizează Revelionul fără a le respecta, răspunsul a fost "Așa, și?" și un telefon închis în nas. 

VEZI AICI: Princess Club, petrecere de REVELION, fără autorizație ISU. Răspuns grosolan din partea clubului- Exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel