CLUB COLECTIV. Șerban Huidu aruncă bomba: Vă spun vinovatul

Șerban Huidu a găsit vinovatul din cazul Clubului Colectiv unde zeci de tineri au pierit într-un mod cumplit.

"Am vazut in noaptea trecuta un caz terifiant! Daca vreti sa aflati cum arata Apocalipsa, ea a fost aseara in club! Am sa incerc sa vad cine sunt, in opinia mea, vinovatii!

S-au tot nascut ipoteze, primari defiland cu autorizatii, pompieri aratand cu degetul patroni si peste tot o panica generala si o isterie a maselor ce cauta un tap ispasitor!

Va spun eu vinovatul: Sistemul care e facut in asa fel incat nici un club in Romania nu poate fi perfect legal. Peste tot domneste atotputernica spaga! Extrapoland nici o intreprindere nu poate fi perfect legala, ea platind tribut Sistemului!

Asa este oameni buni: toti cei ce vor sa faca ceva se descurca cu arhicunoscuta spaga! E mult mai usor sa ocolesti Sistemul decat sa incerci sa ii faci pe plac! A fost nevoie de o tragedia care ne sa zguduie din temelii obisnuinta creata de apropierea de Inalta Poarta in trecut!

Asa ca pana la a-i arata cu degetul pe patroni, administratori si alti responsabili aflati in prima linie a vinovatiilor, sa vedem putin in profunzime. Pana nu se va reforma tot Sistemul nu avem nici o sansa! Nici o sansa! Si ar trebui sa constientizam asta pana nu va fi prea tarziu! Pacat!

Condoleante familiilor si sa speram ca sacrificiul lor nu a fost in zadar...", a scris Șerban Huidu pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel