Clotilde Armand, validată primar al Sectorului 1. Avocatul lui Tudorache spune CE URMEAZĂ

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a făcut câteva precizări după ce Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1. 

Clotilde Armand a fost validată definitv primar al Sectorului 1, marți, de Tribunalul București. Instanța a respins apelurile formulate împotriva sa.

Mihai Drăgan, avocatul social-democratului Dan Tudorache, a declarat, marți seară, că „pot să spun că instanța a considerat că, în condițiile în care Biroul Electoral de Circumscripție al Sectorului 1, respectiv Biroul Electoral Central nu au constatat că este vorba despre o fraudă, atunci nici instanța nu vrea să aprecieze contrar. Motiv pentru care, au validat-o pe doamna Clotilde Armand”. 

„Dincolo de toate discuțiile juridice și de ceea ce va urma, doamna Clotilde Armand este primarul Sectorului 1. Mă rog, încă nu e investită... Eu personal, în nume propriu, în calitate de cetățean al Sectorului 1, vreau să-i urez mult succes și să se dovedească un primar bun, să se vadă ceva în urma mandatului domniei sale... Demersurile juridice merg înainte. În măsura în care se va constata că cineva a greșit, ulterior se vor trage la răspundere persoanele respective”, a mai spus Mihai Drăgan la România TV. 

Mihai Drăgan, despre ce urmează 

Întrebat dacă mai are un sens continuarea celui de-al doilea proces, avocatul Mihai Drăgan a răspuns că „noi, în acest moment, suntem într-o situație de contestare a procesului verbal prin care s-a stabilit rezultatul la Sectorul 1. Acest proces s-a suspendat pentru a se stabili dacă BE Sector 1 s-a deființat în mod legal. Noi apreciem că nu. Noi solicităm, de fapt, instanței să constate că Biroul Electoral de Circumscripție al Sectorului 1 încă funcționează și să ne putem judeca pe acest proces verbal cu șapte milioane de tăieturi, modificări, ș.a.m.d.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel