Clotilde Armand, solicitare către cele patru spitale. Adina Anghelescu: Merge până la capăt cu acest plan

Clotilde Armand ar fi trimis o solicitare către cele 4 spitale trecute de la primăria de sector la Consiliul General al Municipiului București. Jurnalista Adina Anghelescu a oferit mai multe detalii despre gestul primarului de la Sectorul 1.

"Este foarte clar că doamna Clotilde Armand merge până la capăt cu acest plan prin care cele patru spitale rămân practic fără finanţare. Astăzi, au primit o solicitare din partea Primăriei Sectorului 1, semnată de doamna primar Clotilde Armand, prin care aceste spitale trebuie să îşi desemneze, în 30 de zile, reprezentanţii care să participe la predarea-primirea clădirilor şi terenurilor aferente acestor spitale.

Este o chestiune foarte interesantă aici. Este invocată ordonanța 70 din 2002 care este, de fapt, anterioară hotărârii 1096 din octombrie 2002 prin care au fost trecute din domeniul privat în domeniul public aceste clădiri şi terenuri pentru spitalele respective. Cred că se va ataca la instanţă această decizie luată de Consiliul Sectorului 1.

După cum îmi spun mie sursele, cele patru spitale se vor uni pentru a contesta această decizie pentru că, în cazul în care ar rămâne în picioare acest lucru, ar însemna ca spitalele respective altă şansă să nu aibă decât cea a privatizării", a spus jurnalista Adina Anghelescu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel