EXCLUSIV  Clotilde Armand, reacție neașteptată. "A luat foc când a auzit asta"

Clotilde Armand a sărit ca arsă când a auzit o declarație făcută de senatorul Ioan Ghișe.

Contactat de DC News, Ioan Ghișe a explicat de ce s-a enervat Clotilde Armand atât de tare la România TV încât a preferat să părăsească discuția.

"Mi-am exprimat opinia potrivit căreia eticheta 'Salvați România' este o construcție străină, artificială, care mimează lupta anti-sistem politic în România. Să nu uităm că și la nivelul consilierilor la Primăria Capitalei și respectiv la sectoare există o pleiadă de străini care au și cetățenie română. Clotilde Armand a luat foc pe chestia asta", ne-a spus senatorul.

"Și-am mai zis că această construcție este finanțată extern prin multe ONG-uri, chestiune care este de notoritate publică", a adăugat Ioan Ghișe.

[citeste si]

Întrebat dacă aștepta o replică de la Clotilde Armand care a preferat să părăsească dialogul de la România TV, senatorul ne-a zis: "Eu nu am spus acest lucru pentru ca doamna să îmi dea o replică. Mi-am exprimat o opinie și doamna a sărit ca arsă spunând că fac atac la persoană, dar eu nu am făcut asta. Mi-am exprimat opinia. S-au găsit străinii neprihăniți să ne salveze dacă nu Bucureștiul... măcar țara".

VEZI ȘI: BREAKING NEWS Clotilde Armand, scoasă din minți. A ieșit de la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel