EXCLUSIV  Clotilde Armand n-a împodobit Sectorul 1, dar și-a împodobit Primăria. Are șase brazi plini de beculețe în fața instituției - FOTO

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, nu a împodobit sectorul de Crăciun, dar și-a împodobit Primăria. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, nu s-a preocupat de împodobirea sectorului înainte de Crăciun. În schimb, dacă veți călători după căderea serii sau la primele ore ale dimineții prin Sectorul 1 al Capitalei vă va lovi o lumină puternică ce apare brusc în mijlocul întunericului din Sector, generată de instalațiile care împodobesc intrarea în Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand. 

Sunt șase brazi mari împodobiți în fața primăriei Sectorului 1 plus alții mai mici. De asemenea, sunt luminați și copacii din fața Primăriei, cu instalație. 

De altfel, în timp ce alți primari din București au anunțat că vor folosi luminițele de Crăciun din anii trecuți, la Sectorul 1 a fost anunțat că nu va fi pus niciun beculeț de către primăria de sector și vor fi luminate doar arterele principale, care vor fi împodobite de Primăria Capitalei, după cum relata presa

”Vă spun, ca un cetățean al Bucureștiului, că este extrem de trist orașul”

”Eu sunt un om credincios, cu frica lui Dumnezeu, care merge la biserică și-și duce și copiii la biserică. (...) Când mă voi întâlni cu Nicușor Dan prima dată am să-l întreb dacă înțelege că hrana sufletească este la fel de importantă ca hrana fizică, ca hrana materială, pentru că bucureștenii, copiii Bucureștiului, bătrânii Bucureștiului, pensionarii au nevoie de puțină bucurie. Și așa oamenii nu se mai pot deplasa, nu sunt bani suficienți, COVID-ul ne-a făcut să ne izolăm și să rămânem mai mult în locuințele noastre. Pe mine mă doare că nu văd niciun fel de luminiță, de bucurie a Crăciunului. Crăciunul înseamnă o sărbătoare a bucuriei. Părerea mea este că noi nu trebuie să renunțăm la bucurii: bucuria Crăciunului, a sărbătorilor, a unei luminițe nu trebuia să lipsească. Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru sau din scurgerile de bani care se întâmplă pe diverse alte zone, într-un buget de 1 miliard de euro. Vă spun, ca un cetățean al Bucureștiului, că este extrem de trist orașul. Sunt convins că și alte orașe trec prin momente dificile, dar știu să-și bucure cetățeanul măcar prin ceea ce se poate, cu ceea ce e simplu. Un zâmbet, o luminiță și un covrig fac cel puțin la fel de mult ca o strângere de mână” spunea, recent, Rareș Bogdan. 

FOTO: Cititor DCnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel