Clotilde Armand, criză de isterie. S-a înecat de nervi după ce a pus aceeași întrebare de nenumărate ori / video

Clotilde Armand, la ședință
Clotilde Armand, la ședință

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut apel, marţi, la consilierii locali să o mandateze în vederea rezilierii contractului cu Romprest şi a recuperării a 50 de milioane de euro, pe care compania i-ar datora autorităţii locale.

”Împuterniciți sau nu primarul să rezilieze în justiție contractul cu Romprest?”, a fost întrebarea pe care a repetat-o Clotilde Armand de cel puțin șase ore, într-un exces de furie în cadrul unei ședințe cu consilierii locali.

Iată imaginile care nu au mai au nevoie de niciun comentariu:

Clipul a fost publicat de jurnalistul Victor Ciutacu.

Clotilde Armand a convocat marţi o şedinţă a Consiliului local

Clotilde Armand a convocat marţi o şedinţă a Consiliului local care are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

"Fără votul consilierilor, care sunt parte în acest contract, nu vom putea să cerem înapoi cele 50 de milioane de euro. (...) Nu vom putea să cerem în instanţă rezilierea contractului. Dacă nu vin, înseamnă că, pur şi simplu, le place situaţia, le place că serviciul public e în colaps, le place că avem gunoi pe stradă, nu vor să rezolve situaţia. Fac un apel la toţi consilierii să se arate responsabili de situaţia asta şi să spună nu gunoiului", a afirmat Armand, înaintea reuniunii.

Ea a amintit că la şedinţa de vineri a Consiliului local, care a avut aceeaşi ordine de zi, reprezentanţii PNL şi PSD nu s-au prezentat.

"Am dovedit între timp că, fără această mandatare, nu pot să mă duc în instanţă. Tribunalul a spus expres că trebuie această mandatare ca să pot să cer în justiţie şi recuperarea daunelor şi rezilierea contractului. (...) Am nevoie de această mandatare, e important să fie conştienţi consilierii că, fără participarea lor, nu vom rezolva problema gunoiului", a spus primarul.

Armand a susţinut că nu are nimic cu Romprest, tot ce vrea fiind ca autoritatea locală să aibă un serviciu public de calitate, la un preţ corect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel