Clotilde Armand, bătută cu armele sale. ”Vă luptați cu mafia propriei nepriceperi!”

Daniel Tudorache, parlamentar PSD şi primar al Sectorului 1 în mandatul 2016-2020, răspunde acuzaţiilor aduse de către Clotilde Armand privind atribuirea unor locuinţe sociale. 

"Primarul validat aruncă noi minciuni în spațiul public. Doar ca să lase impresia că face ceva.Primarul validat mă acuză că am "răsplătit" cu locuințe sociale, 'dedicate exclusiv tinerilor', o întreagă serie de personaje cu care se află, cum altfel?, în război.Preiau răspunsul dat de Daniela Popa, care a fost viceprimar în mandatul meu și care s-a ocupat de atribuirea locuințelor sociale, fiind șefa comisiei specializate pe această temă, în care și USR, și PNL, și PMP au avut reprezentanți", transmite Daniel Tudorache.

Iată răspunsul la care face referire Daniel Tudorache, oferit de către Daniela Popa: "Încetați să mai dezinformați! Doamna primar, în mandatul 2016-2020, TOATE locuințele sociale s-au atribuit conform Legii 114/1996, cu respectarea criteriilor de atribuire, aprobate de Consiliul Local al Sectorului 1. Vă reamintesc că ați avut reprezentant al USR în comisia pentru verificarea conformității atribuirilor de locuințe sociale.Vă luptați cu mafia propriei nepriceperi! Ați rezolvat toate problemele administrative ale sectorului şi au rămas tinerii şi orfanii din locuințele sociale."

Ce a declarat Clotilde Armand

"Aflu că oamenii apropiați de vechea administrație au fost răsplătiți de fostul primar cu locuințe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani. Niciunul dintre ei nu îndeplinește condițiile de acordare a locuințelor și majoritatea au 'sărit' rândul pe lista de așteptare. Astfel, voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel