Clotilde Armand a pierdut procesul împotriva ANI

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a adus acuzații grave asupra sistemului judiciar, afirmând că judecătoarea din dosarul în care solicita anularea raportului ANI a fost schimbată fără nicio explicație, după ce anterior aceasta admisese toate cererile sale.

„Judecătoarea în dosarul în care solicit anularea raportului ANI și cer sesizarea Curții Constituționale a fost schimbată fără nicio motivare, fără niciun argument. O nouă judecătoare a preluat cazul și a respins cererea de a se pronunța pe sesizarea CCR și de a suspenda cauza până la soluționarea acesteia", a declarat Armand într-un comunicat remis presei.

Clotilde Armand a făcut referire la modul în care a fost gestionat dosarul său, menționând că judecătoarea anterioară ar fi tratat obiectiv cauza și a admis toate cererile sale.

Primarul Sectorului 1 a subliniat și un întreg scandal în Justiție legat de modificările operate în componența completelor de judecată, menționând deciziile arbitrare luate de Colegiul de Conducere al Curții de Apel București. Ea a acuzat lipsa de transparență în aceste decizii și susține că procesele importante au fost preluate de magistrați cu afiliere anti-reformistă în justiție.

În urma deciziei noului judecător de a respinge contestația sa împotriva raportului ANI, Clotilde Armand a anunțat că va face o plângere la Inspecția Judiciară pentru presupusele abateri juridice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel