Clipe grele pentru Charles al III-lea. Bolnav de cancer, regele este acum în doliu, după a pierdut o persoană dragă

Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family

Regele Charles al III-lea, profund afectat de pierderea unei persoane foarte apropiate.

Deși 2023 a fost un an plin de necazuri pentru Familia Regală a Marii Britanii, nici 2024 nu se anunță a fi mai bun, continuând să le testeze rezistența și unitatea. Diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles la începutul acestui an a fost un motiv de îngrijorare atât pentru Familia Regală, cât și pentru națiune.

Acestor îngrijorări se adaugă și operația suferită de Kate Middleton, dar și bine cunoscutele tensiuni ale Familiei Regale cu Prințul Harry. Și asta nu este tot. Se pare că un nou necaz l-a lovit pe Regele Charles. Ian Farquhar, un prețuit prieten de familie și fost scutier al reginei Elisabeta a II-a, a murit miercuri, 6 martie, la vârsta de 78 de ani.

VEZI ȘI: Semne de împăcare între Prințul Harry și Regele Charles. Momentul în care ar putea fi primit din nou în Familia Regală. "Un pas în direcția corectă"

 Regele Charles este doliu, după a pierdut o persoană dragă



Farquhar, care s-a bucurat de un loc aparte în Familia Regală, s-a stins din viață la una dintre reședințele coroanei, acest lucru arătând legăturile sale strânse cu monarhia. Marca scrie că legătura dintre Regele Charles al III-lea și Ian Farquhar, consolidată în jurul anului 2000, deși ei se cunoșteau de mult mai mult timp, a fost una de respect reciproc și prietenie.

Această relație, în mod remarcabil, a rămas neafectată de-a lungul timpului, inclusiv de intrarea Reginei Camilla în viața lui Charles și de relația anterioară a prințului William cu fiica lui Farquhar, Rose Farquhar.

O lecție pentru Charles

Potrivit sursei citate, vestea decesului lui Farquhar a fost primită cu multă tristețe în Familia Regală, un sentiment exprimat recent de Andrew Parker Bowles, fostul soț al Camilei Parker Bowles. El a dezvăluit că Familia Regală se află în doliu, menționând că Farquhar a avut probleme de sănătate care s-au agravat în ultimele luni.

Această pierdere vine într-un moment deosebit de sensibil pentru monarhie, deoarece Regele Charles al III-lea se luptă cu propriile probleme de sănătate, pierderea lui Ian Farquhar fiind nu doar o perioadă de doliu, ci un motiv de reflexie asupra faptului că viața este scurtă, iar prietenia adevărată are o valoare de necontestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel