Clipe de groază pentru o femeie în bucătăria locuinţei sale

O femeie de 62 ani din oraşul Bălan a suferit, vineri, arsuri pe faţă şi pe mâini şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, în urma unei explozii care s-a produs în momentul în care a vrut să aprindă aragazul.

Maiorul Simona Croitor, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a precizat că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz de la racordul dintre ţeava flexibilă şi ţeava principal de gaz, iar atunci când femeia a vrut să aprindă aragazul pentru a-şi încălzi mâncarea, a avut loc deflagraţia.

Femeia a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc.

'Femeia are arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi la ambele mâini, în special palmele. Era speriată şi avea dureri. A fost adusă la Spitalul de Urgenţă din Miercurea Ciuc', a declarat dr. Peter Szilard, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi nu a afectat structura de rezistenţă a blocului, motiv pentru care nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor. Suflul deflagraţiei a avariat uşa apartamentului şi a băii din locuinţă, dar şi uşa unui apartament vecin. Valoarea pagubelor urmează a fi stabilită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel