Clipe de GROAZĂ la un spital din București. Asistente înjunghiate

UPDATE 14:00: Trei persoane au fost înjunghiate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Bagdasar-Arseni' de către un pacient internat în unitatea medicală, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al spitalului, Florian Bica. Este vorba de doi pacienţi şi o infirmieră.

-----

Știrea inițială:


Două asistente de la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală au fost înjunghiate de un pacient în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul era extrem de agresiv, iar poliţia a fost mobilizată de urgenţă pentru a-l prinde.

Bărbatul avea probleme psihice şi era internat la Spitalul Obregia. El a improvizat un dispozitiv ascuţit şi le-a atacat pe cele două asistente, pe care le-a înjunghiat, potrivit România TV. Ulterior, agresorul a fugit şi s-a ascuns, iar poliţia a fost chemată de urgenţă pentru a-l prinde, întrucât personalul din spital s-a temut să intervină, deoarece bărbatul era foarte agresiv şi periculos.

Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe atacator şi l-au dus la sectie pentru audieri. Cum acesta are probleme psihice, este puţin probabil să fie reţinut şi ar urma să se întoarcă la spital, unde va fi izolat într-o cameră specială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel