Clipe de coșmar. Columbeanu, pe patul de spital

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă mai dificilă.

Tatăl său se află pe internat la spital, fiind bolnav și slăbit. Ion Columbeanu abia mai rostește câteva cuvinte și spune că nu îi este frică de moarte.

"Nu mi-e frică de moarte pentru că sunt copilul lui Dumnezeu. Trebuie să-i sărutăm mâinile şi picioarele, toţi de pe planeta Pământ, pentru cât a suferit Iisus după ce l-am crucificat", a rostit, cu greu, Ion Columbeanu.

Bărbatul este cât se poate de bine îngrijit atât de fiul lui, cât şi de personalul Spitalului Elias. "Un adevărat staff are grijă de mine aici. În principal, fiul meu, Irinel, se interesează de mine, vine mereu să mă vadă. M-a încurajat când a văzut că trebuie să vin la spital. A fost mereu alături de mine. E foarte înţelegător. În plus, o întreagă echipă de la Elias se ocupă de mine", a mai zis fostul socru al Monicăi Gabor pentru Ziarul Ring.

"Până în acest moment, medicii nu i-au pus diagnosticul. Nu prea vor să-mi spună medicii multe despre starea mea de sănătate. Nu mi-e teamă că ar putea să se întâmple ceva mai grav", a conchis Ion Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel