Clinică pentru copiii bolnavi de cancer, la Galaţi. Proiect pe fonduri europene

Florin Răvdan / 05 iun 2019 / 11:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O clinică pentru tratarea şi recuperarea copiilor bolnavi de cancer va fi construită la Galați. Este vorba despre un proiect cu finanțare europeană inițiat de Arhiepiscopia Dunării de Jos, împreună cu Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Centrale şi de Nord şi cu Biserica Evanghelică Lutherană din Landul Baden-Württemberg. Clinica va fi construită în curtea spitalului de urgență pentru copii Sf.Ioan din Galați, scrie expressdedunare.ro

„Pentru susţinerea proiectului, Arhiepiscopia Dunării de Jos a înfiinţat la Galaţi Centrul de formare, informare şi suport comunitar ‹‹Galaţi 2020››, punând la dispoziţie un imobil cu toate cele necesare şi angajând o persoană care să se ocupe de acest proiect. De asemenea, Arhiepiscopia Dunării de Jos a susţinut şi găzduit activităţile desfăşurate la Galaţi în aceşti ani şi continuă să susţină efortul pentru realizarea clinicii pediatrice”, au declarat reprezentanții Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Contractul în valoare de 3,3 milioane de euro va fi semnat până la sfârşitul lunii iunie, iar luna viitoare va fi deschis șantierul clinicii. Lucrările vor ține 18 luni.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27