EXCLUSIV  Clinică de înfrumusețare preferată de vedete, vizată de percheziții. Vâlcu, comentariu tare

Foto Pexels
Foto Pexels

Val Vâlcu a făcut câteva comentarii, în urma celui mai nou scandal izbucnit în lumea vedetelor care au apelat la bisturiu. Divele ar fi fost operate de către dentiști, nu de către medici esteticieni.

Mai multe percheziţii au avut loc, joi, în Bucureşti şi în 24 de judeţe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală. Acuzaţiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii. La clinică ar fi fost operate și vedete din România.

„Nu au fost în stare să verifice la ce medic se duc... Sunt sigur că publicul va da năvală la toate recomandările lor de pe Facebook sau Instagram spre diverse produse. Și-au câștigat o bună reputație în reclame”, a spus Val Vâlcu. 

„Nu și-au păzit propria piele, nu s-au interesat să vadă pe mâna cui se încredințează”, a subliniat jurnalistul.  

În altă ordine de idei, Val Vâlcu a făcut o precizare importantă, în contextul în care mulți oameni se tem în continuare de așa numitele efecte adverse ale vaccinării, deși eficacitatea privind vaccinurile anti-Covid a fost dovedită prin studii realizate în Statele Unite, Israel și alte locuri.

Aș vrea să știu câți dintre cei care se tem de efectele adverse ale vaccinării s-au dus la cabinet să-și bage diverse substanțe sub piele?”, a spus Val Vâlcu. 

Vaccinarea nu a omorât pe nimeni, în schimb, orice boală, care se poate preveni prin vaccinare, inclusiv Covid-19, a luat o groază de suflete. 

Anunțul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

„În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, a anunţat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel