Client, bătaie cu paznicii unui supermarket din Cluj. "Ne înjura de morţi, de Dumnezei..."

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un client şi doi paznici ai unui supermarket din Cluj s-au luat la bătaie în parcare. 

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar unul dintre agenții de pază s-a repezit la client, aplicându-i lovituri cu tonfa din cauciuc. Prietenii celui lovit au intervenit și l-au imobilizat pe paznic, calmând spiritele, dar ”victima” a continuat să înjure de mama focului pe paznici.

”Să înțeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură de față cu soția și copilul de către mizerabilul ăla de moldovean. Ajungând acolo, a început să ne înjure de morți, de Dumnezei, după care a sărit la bătaie, iar eu unul nu am putut să stau să mă uit cum sare la omul meu să îl lovească și de acolo a început tot circul. Persoana care a filmat era un băgător de seamă, la care când i-am zis că dacă venea și îl lovea și pe el cu capul în gură ce făcea, la care mi-a râs că îl omora pe moldovean. În fine, chiloțari de ăștia sunt cu grămada, eu consider că a fost auto apărare față de un drogat sau bețivan de moldovean…”, a relatat paznicul cu tricoul sfâșiat, conform ştiridecluj. 

Poliţia face verificări 

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 la data de 15 august a.c., in jurul orei 19.00. În urma verificarilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune conform Legii 61/1991R”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Cluj la solicitarea Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel