CLAUDIU ROMAN S-A SINUCIS. Ce declarație a făcut tatăl său

După ce Claudiu Roman și-a pus capăt zilelor, părinții săi nu își mai revin din plâns. Tatăl lui a făcut câteva declarații cutremurătoare și a spus că vedeta radio și-ar fi pregătit sinuciderea cu mult timp înainte.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Bolile care nu trimit pe nimeni la doctor. Situație ALARMANTĂ în România

Tatăl lui Claudiu Roman a povestit că acesta suferea de depresie.

"El i-a zis odată soţiei că nu mai are rost să trăiască, mă rog, de când a început să îi cadă părul, a rămas şi fără serviciu. Mai dădea aşa semne de depresie, că mai discuta cu soţia, dar nu era aşa să te pună pe gânduri", a declarat tatăl lui Claudiu Roman, la Antena Stars. 

"Eu că şi-a pregătit treaba foarte meticulos. Mi-a lăsat cardul lui pe care scrie pe el codul pin, ne-a lăsat pe un card "vezi că aici mai sunt bani de încasat", a lăsat cheile de la maşină", a povestit tatăl lui Claudiu Roman. Cu durere în glas, bărbatul a povestit şi cum l-au găsit pe Claudiu mort în baia apartamentului său.

"A sunat ea (nr. iubita lui Claudiu) pe la un 21.20 să ne spună că el nu răspunde la telefon pe niciun număr şi dacă avem noi o cheie să ne ducem şi ne-am dus. Aveam o cheie de rezervă, că ne-a dat el. Ne-am uitat, cheile lui erau în dreapta cum intrai, în dormitor nimic, în sufragerie nimic şi când am băgat capul în baie am leşinat", a spus omul îndurerat, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel