Urmărește emisiunea live


Claudiu Petre, unul dintre eroii de la Colectiv, a fost identificat

Claudiu Petre,  tânărul blogger pasionat de rock care a mers alături de prieteni în club Colectiv din Capitală, a fost identificat la morgă. 

Numele lui Claudiu Petre a fost adăugat, duminică dimineața, pe lista decedaților de la IML, după ce familia făcuse un apel disperat pentru a afla de soarta acestuia. În acest moment, 26 de persoane  dintre cele 27 decedate în Club Colectiv au fost identificate la IML.

Claudu Petre a fost un adevărat erou pentru cei din locaţie. În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a îi salva.

"Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze", a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia, pentru Ştirile Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel