Claudiu Manda, în platoul Antena 3: Îi cer demisia

Claudiu Manda i-a cerut demisia procurorului general, Augustin Lazăr, în direct, în timp ce se afla în platoul Antena 3.

"Cred că domnul Lazăr ar trebui să-şi dea demisia pe loc. Îi cer şi eu demisia. Preşedintele României ar trebui să accepte propunerea pe care a făcut-o Tudorel Toader, de a-l demite din funcţie. Motivul este unul legat de trecutul domniei sale, şi anume că lupta ca orânduirea socialistă să rămână, şi lupta împotriva unor oameni care îşi doreau democraţie şi libertatea cuvântului.

Lucrurile acestea nu se uite, nu se iartă. Cred că ar trebui să înţeleagă lucrurile acestea şi ar fi trebuit să-şi dea demisia când a apărut în spaţiul public. Bunicul meu a stat 7 zile la canal. Noi suntem criticaţi ca fiind "Ciuma Roşie", iar cei care se luptau ca partidul comunist să rămână la putere sunt acum cei care încearcă să spună că fac dreptate şi reprezintă sistemul judiciar din România", a spus Claudiu Manda, la Antena 3.

Mai mulţi tineri au participat, miercuri seară, la un protest împotriva lui Augustin Lazăr. Aceştia cereau demiterea procurorului general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel