Claudiu Lascoschi explică gestul făcut de Dincă la ieșirea de la DIICOT

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a încercat să explice gestul făcut de principalul suspect al crimelor din Caracal atunci când a ieșit de la audierile de la sediul DIICOT.

Întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că „totul e în regulă".

„Probabil se referă la faptul că întreaga fază de urmărire penală s-a desfășurat în condiții normale, au fost respectate drepturile procesuale, drepturile și libertățile fundamentale și o ultimă dovadă poate fi chiar această ultimă declarație pe care a dat-o, nu a fost cu nimic obstrucționat, a dat-o exact în forma în care a dorit dumnealui și cu toate precizările pe care le-a considerat el necesare pentru a se lămuri situația", a spus, la Antena 3, avocatul lui Gheorhe Dincă.

„El susține că ultima declarație ar fi cea adevărată referitoare la Luiza Melencu. A arătat niște amănunte, doar că sub aspect probatoriu nu s-au putut confirma. Nu spun că ceea ce a spus s-a dovedit a fi o minciună. Spun că nu există probe care să susțină afirmațiile sale cuprinse în declarație. Nu înseamnă că nu ar fi adevărat, ci că nu se confirmă pe bază probatorie. Dar nu e în sarcina lui să-și dovedească nevinovăția, ci în sarcina acuzării să dovedească vinovăția sa", a precizat avocatul lui Dincă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel