Claudiu Lascoschi explică gestul făcut de Dincă la ieșirea de la DIICOT

Rodica Mitu / 10 ian 2020 / 21:00 Salveaza PDF Comentarii
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a încercat să explice gestul făcut de principalul suspect al crimelor din Caracal atunci când a ieșit de la audierile de la sediul DIICOT.

Întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că „totul e în regulă".

„Probabil se referă la faptul că întreaga fază de urmărire penală s-a desfășurat în condiții normale, au fost respectate drepturile procesuale, drepturile și libertățile fundamentale și o ultimă dovadă poate fi chiar această ultimă declarație pe care a dat-o, nu a fost cu nimic obstrucționat, a dat-o exact în forma în care a dorit dumnealui și cu toate precizările pe care le-a considerat el necesare pentru a se lămuri situația", a spus, la Antena 3, avocatul lui Gheorhe Dincă.

„El susține că ultima declarație ar fi cea adevărată referitoare la Luiza Melencu. A arătat niște amănunte, doar că sub aspect probatoriu nu s-au putut confirma. Nu spun că ceea ce a spus s-a dovedit a fi o minciună. Spun că nu există probe care să susțină afirmațiile sale cuprinse în declarație. Nu înseamnă că nu ar fi adevărat, ci că nu se confirmă pe bază probatorie. Dar nu e în sarcina lui să-și dovedească nevinovăția, ci în sarcina acuzării să dovedească vinovăția sa", a precizat avocatul lui Dincă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23