Claudiu Lascoschi, declaraţii la sediul DIICOT: Dincă nu vrea să fie pus în libertate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut mai multe declaraţii la ieşirea de la DIICOT. Acesta a anunţat şi că Gheorghe Dincă  nu este interesat de eliberarea din închisoare. 

"Nu vrea nici el să fie pus în libertate, nu consideră că sunt şanse pentru aşa ceva, aşa că este de acord cu prelungirea arestului. Momentan este acuzat pentru omor calificat, nu pentru lovituri cauzatoare de moarte. Simpla lui declaraţie, dacă o schimbă, nu ar duce spre nimic concludent, pentru că procurorii ar trebui să facă verificări.

Oricum s-au făcut verificări de-a lungul timpul, nu ar fi nimeni luat prin surprindere. Vom vedea astăzi ce va spune. Nu pot interpreta cererea, pentru că nu am vorbit cu el. Nu se pune problema să iasă din arest, nu îşi doreşte aşa ceva. Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, dar îşi asumă ceea ce a făcut, regretă ce a făcut, pentru că ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă", a spus Claudiu Lascoschi la ieşirea de la DIICOT. 

Se încearcă modificarea acuzaţiilor 

"Eu am început o cerere pentru schimbarea încadrării la lovituri cauzatoare de moarte. Vom vedea, mai am de citit din dosar, să vedem şi rechizitoriul", a mai spus avocatul lui Dincă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel