Claudia Țapardel, despre gafa majoră comisă de Iohannis: Este total absurd

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentarul PSD, Claudia Țapardel, a apreciat că președintele Iohannis,  invitat să reprezinte România la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german, a făcut o nouă gafă majoră şi nu a găsit altceva de făcut decăt să atace propria ţară într-un moment total nepotrivit.

„În loc să reprezinte aşa cum se cuvine România la un eveniment atât de important, preşedintele Klaus Iohannis recidivează în a-şi ataca şi denigra propria ţară. În loc să profite de evenimentul istoric de la Aachen şi de norocul formidabil ca România să dețină Președinția Consilului Uniunii Europene în această perioadă, preşedintele Iohannis s-a apucat să arunce cu săgeţi otrăvite către Guvernul României. Se remarcă încă o dată atitudinea duplicitară a preşedintelui Iohannis, care la sfârşitul anului trecut declara că actualul Executiv este pregătit să preia Preşedinţia rotativă a Consiliului UE, iar astăzi face praf acelaşi Executiv, pe motiv că nu ştie să guverneze. Oare când spune adevărul Klaus Iohannis?", a spus Țapardel.

Atitudine inacceptabilă

De asemenea, este inacceptabilă atitudinea şefului statului, mai ales că a fost invitat la acest eveniment major pentru politica europeană pentru a reprezenta Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene. Să te apuci să vorbeşti despre justiţie şi puşcărie, în contextul Tratatului de cooperare și integrare franco-german, dovedeşte încă o dată reaua credinţă de care dă dovadă preşedintele României, aflat într-o postură istorică unică, de care nu a ştiut să profite în interesul țării pe care o reprezintă și a cetățenilor acesteia", a declarat europarlamentarul social-democrat. 

Campanie electorală disperată

„Aici nu este vorba doar despre atacuri la adresa adversarilor politici sau despre dorinţa disperată a lui Klaus Iohannis de a mai obţine cu orice preţ un mandat la Palatul Cotroceni. Ceea ce nu înţelege şeful statului este că, tot atacând ceea ce se întâmplă în propria ţară, te poziţionezi chiar împotriva ei, ceea ce este total absurd pentru un preşedinte de ţară.Toate aceste fapte ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva pe agenda personală a preşedintelui Klaus Iohannis se află doar intenţia câştigării alegerilor prezidenţiale în România sau are şi un alt interes ascuns şi obscur, anume distrugerea imaginii şi credibilităţii României la Bruxelles”, a precizat Claudia Ţapardel.

VEZI ȘI:

Mircea Diaconu, într-un nou partid? Răspunsul categoric al europarlamentarului: Am luat nişte lecţii de mi-au sărit capacele

Barna consideră îndreptăţit refuzul lui Iohannis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel