Clasamentul celor mai tari străzi din lume. Ce poți să vezi și să faci dacă pleci în vacanță în aceste țări

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Dacă mergi în vacanță în aceste țări atunci nu uita să vizitezi cele mai tari și cunoscute bulevarde. 

Clasamentul celor mai tari străzi din lume, întocmit de Time Out și citat de CNN, este condus de Smith Street din Melbourne, Australia, cunoscută pentru magazinele sale independente, barurile gay, muzica live și restaurante, scrie Mediafax. 

"Cele mai tari străzi din lume", au fost selectate de aproximativ 27.000 de locuitori ai orașelor din întreaga lume. Pentru a primele zece străzi, editorii Time Out de la fiecare destinație au studiat străzile sugerate, concentrându-se pe mâncare, băuturi, ofertele culturale și de viață de noapte ale nominalizatelor. Echipa a analizat, de asemenea, modul în care fiecare stradă cultivă un sentiment de comunitate, care a fost mai important ca niciodată în pandemie.

Passeig de Sant Joan din Barcelona

                                                                                                                                                                                                                                               

Numărul doi pe listă este Passeig de Sant Joan din Barcelona. Strada spaniolă nu este la fel de faimoasă ca Las Ramblas, ​​dar este cunoscut pentru că este unul dintre primele coridoare verzi ale orașului - are piste pentru biciclete, trotuare largi, copaci și o mulțime de bănci.

În prezent, găzduiește și piața alimentară Mercat de l'Abaceria.

South Bank din Londra

Pe locul trei pe listă se află South Bank din Londra, o arteră plină de viață a Tamisei, care găzduiește Teatrul Național din Londra și Teatrul Globe al lui Shakespeare.

Strada este, de asemenea, cunoscută pentru priveliștea asupra catedralei St. Paul și are o mulțime de restaurante, baruri și terase.

Alte străzi renumite din lume

Arta stradală a fost cea care a adus San Isidro din Havana pe locul patru din listă, iar pe locul cinci se află Sunset Boulevard din Los Angeles, una dintre cele mai renumite străzi ale orașului.

Clasamentul estte completat de: 6. Witte de Withstraat, Rotterdam, Olanda; 7. Rua Três Rios, São Paulo, Brazilia; 8. Haji Lane, Singapore; 9. Rua Rodrigues de Faria, Lisabona, Portugalia; 10. Calle Thames, Buenos Aires, Argentina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel