Urmărește emisiunea live


Clasa pregătitoare ar putea fi amânată. Vezi de ce

clasa pregatitoare
clasa pregatitoare

Propunerea deputaților Mircia Giurgiu, Petru Movilă şi Tudor Ciuhodaru ca introducerea clasei pregătitoare să fie amânată cu un an a fost aprobată tacit, luni, de către Camera Deputaților.  În acest caz, Senatul este camera decizională pe acest act normativ.

 Proiectul de lege prin care deputatul Mircia Giurgiu cerea amânarea aplicării măsurii introducerii clasei pregătitoare, pe motiv că aceasta nu ar putea fi implementată începând cu anul şcolar 2012-2013, a trecut luni de Camera Deputaţilor, prin adoptare tacită.

Preşedintele de şedinţă Viorel Hrebenciuc a anunţat în plen că termenul pentru dezbatere şi vot final a fost depăşit, prin urmare propunerea legislativă se consideră adoptată.

Iniţiativa legislativă are ca obiect de reglementare abrogarea art.361 alin.(3) lit.a) din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul amânării aplicării măsurii introducerii clasei pregătitoare, pe motiv că aceasta nu ar putea fi implementată începând cu anul şcolar 2012-2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel