Clasa pregătitoare- 9500 de înscrieri până la ora 12.00

clasa zero
clasa zero

Au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2013-2014, iar părinții au luat cu asalt școlile pentru a se asigura că cei mici vor avea un loc în învățământul primar. Prima etapă de înscrieri se încheie pe 22 aprilie. 

Până la ora 12.00 erau înregistrate 9.570 de cereri, a precizat Ministerul Educaţiei Naţionale într-un comunicat de presă, scrie Mediafax. 950 de cereri au fost completate on-line (*pentru a face o cerere online click aici).  Pentru a putea fi luate în considerare, cererile completate on-line trebuie să fie semnate la sediul unităţii de învăţământ unde părinţii doresc să îşi înscrie copiii. Părinţii trebuie să prezinte la înscriere copiile şi originalele actului de identitate, ale certificatului de naştere al copilului.

Programul de înscriere este  între orele 08.00 şi 20.00, şi sâmbăta, între orele 08.00 şi 13.00. Părinţii pot fi programaţi pentru înscriere de către unitatea de învăţământ.

Afişarea listei copiilor înscrişi se va face în data de 29 aprilie la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor, acolo unde acestea există, ale inspectoratelor şcolare judeţene şi pe cel al municipiului Bucureşti. A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 8-17 mai şi este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel