Clarkson, cu sabia deasupra capului la Top Gear

British Broadcasting Corporation (BBC) i-a dat un ultim avertisment prezentatorului Top Gear, Jeremy Clarkson, care urmează să părăsească emisiunea dacă mai face vreo remarcă rasistă.

Avertismentul conducerii BBC a fost recunoscut de însuși Clarkson, care a scris într-un editorial pentru The Sun că va fi dat afară dacă nu-și potolește ieșirile rasiste. 

În articolul scris pentru tabloidul britanic, controversatul prezentator a atacat BBC pentru că-l forțează să ceară scuze pentru ultima remarcă jignitoare și spune că nu va cere scuze pentru ceva ce nu a făcut.

"Mi s-a spus de către BBC că voi dat afară dacă mai fac vreo remarcă ofensatoare, oriunde, oricând", spune Clarkson.

Jeremy Clarkson a devenit ținta acuzațiilor după ce Daily Mirror a prezentat un material nedifuzat cu prezentatorul Top Gear în care britanicul poate fi auzit referindu-se la persoanele de culoare cu un termen ofensator.

Deputatul laburist Harriet Harman a cerut concedierea lui Clarkson, despre care a spus că "nu are ce căuta la BBC". Însă Secretarul pentru Educație, Michael Gove, a îndemnat postul să-l păstreze pe prezentatorul Top Gun pentru că acesta și-a exprimat regretul pentru episod și a cerut scuze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel