Clădirea în care a locuit Radu Beligan, consolidată. Gabriela Firea: Proiect finalizat rapid

Sursa: Facebook Gabriela Firea
Sursa: Facebook Gabriela Firea

"Locatarii dintr-o clădire cu bulină roşie, construită acum 85 de ani, și consolidată de echipa mea în mai puțin de un an, se pot întoarce în propriile apartamente în scurt timp. La adresa din Strada Spătarului a locuit și marele actor Radu Beligan. Așadar, Programul 'București Trainic' avansează în ritm alert!", transmite primarul Capitalei, Gabriela Firea.

"Avantajele majore ale programului: facilități financiare pentru proprietari, lucrări rapide și de calitate, realizate de companii specializate, relocare asigurată de PMB în locuințe temporare, în condiții civilizate

Este un proiect finalizat rapid, care arată că actuala administrație publică performează: consolidarea și modernizarea au fost realizate în mai puțin de un an. Înainte de lucrări, blocul se afla într-o stare avansată de degradare și reprezenta un risc permanent pentru locuitori și trecători.

După consolidare, sunt vizibile îmbunătățirile aduse: blocul vechi avea încăperi în care nu se mai putea locui în siguranță. Nu vorbim doar de lucrări de renovare, ci despre intervenții la întreaga structură de rezistență a imobilului. În scurt timp se finalizează racordarea la gaze și electricitate, locuitorii deja se întorc în apartamentele lor. Aceștia au fost cazați în condiții civilizate pe perioada lucrărilor, în locuințele de necesitate asigurate de Primăria Capitalei", anunţă Gabriela Firea.

Firea: "În 30 de ani, după Revoluție, s-au consolidat numai 20 de clădiri"

"În 30 de ani, după Revoluție, s-au consolidat numai 20 de clădiri, iar noi am realizat, în numai 2 ani, consolidarea a 20 de imobile, refacerea fațadelor la zeci de imobile și punerea în siguranță pentru alte 200 și lucrăm în continuare, deci progresul este evident.

Cazul prezentat astăzi este o dovadă că lucrările se desfășoară în ritm alert, locuitorii imobilelor care intră în consolidare nu mai trebuie să se teamă că vor trece mulți ani până se întorc în casele lor, pentru că lucrările nu mai durează la nesfârșit, așa cum se întâmpla pe vremuri", transmite primarul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel