CJ Vrancea a inaugurat lucrările pentru alimentarea cu apă la Soveja, proiect de circa 9 milioane lei

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a inaugurat, marţi, lucrările pentru captarea celei de-a doua surse de alimentare cu apă în comuna Soveja, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ nouă milioane de lei, a informat instituţia. 

'Marţi a început execuţia captării celei de-a doua surse de alimentare cu apă în comuna Soveja, lucrare ce va fi finalizată în cursul anului 2020. Valoarea investiţiei este de aproximativ nouă milioane de lei. (...) Investiţia va aduce beneficii comunităţii locale nu doar din punctul de vedere personal al fiecărui cetăţean, ci şi ca perspectivă de dezvoltare locală', a transmis, într-un comunicat de presă, CJ Vrancea.

Potrivit administraţiei judeţene, în cadrul acestui proiect vor fi realizate extinderi la sursa de apă şi staţia de pompare cu un dren în lungime de circa 500 de metri şi o staţie de pompare pentru captarea apei. De asemenea, va fi înfiinţată o conductă de aducţiune în lungime de 3.262 de metri şi înfiinţarea unor branşamente la reţeaua existentă de alimentare cu apă. De aceste lucrări vor beneficia circa 2.100 de locuitori din comuna Soveja. Lucrările fac parte din proiectul regional 'Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, Judeţul Vrancea' - etapa a II-a, din contractul de lucrări 'VN-CL-08 Înfiinţare sistem de alimentare cu apă şi canalizare în Lepşa - Greşu - UAT Tulnici; Staţie de epurare Gugeşti; Înfiinţare sistem apă în Sihlea, UAT Sihlea şi completare sursa în Soveja', scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel