CJ Vaslui: Conflictele din primării blochează proiectele de investiții

DCNews Team / 07 iul 2017 / 13:57 Salveaza PDF Comentarii
dj iasi-vaslui
dj iasi-vaslui

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui Ciprian Trifan a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că în multe comune din judeţ sunt diverse conflicte între primari şi anumiţi angajaţi, neînţelegeri care au dus la blocarea unor importante proiecte.

'Pentru bunul mers al lucrurilor în administraţie, este necesar ca factorii de decizie de la nivel local să aibă bune relaţii profesionale şi să conlucreze. În multe comune din judeţ sunt tot felul de conflicte între primari şi secretari, sau între primari şi alţi angajaţi de prin primării, care nu duc la nimic bun. Aceste lucruri se reflectă în calitatea actului administrativ şi cei care au de suferit sunt, în final, cetăţenii. Sunt comune în care, din cauza unor astfel de neînţelegeri, au fost blocate proiecte importante', a declarat Ciprian Trifan. El a menţionat că, ori de câte ori a avut ocazia, a încercat medierea acestor conflicte, dar că în cele mai multe cazuri, orgoliile celor implicaţi sunt prea mari şi situaţia nu poate fi gestionată.

Trifan a mai spus că, în prezent, 18 primării din judeţul Vaslui, din totalul de 81, nu au ocupate posturile de secretar. 'Există comune în care aceste posturi stau neocupate de mai mult tip, deoarece nimeni nu vrea să candideze. Oamenii ştiu că este vorba de responsabilitate foarte mare, dar şi că se lucrează foarte greu cu anumiţi primari', a afirmat reprezentantul CJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23