Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Ciuvică: Țipau în Parlament, filmau, înjurau, se duceau cu boxa în Comisia Juridică! Aroganţă să o amendezi pe Şoşoacă pentru ce făceai tu cu trei ani în urmă

Ilustrativ
Ilustrativ

Mugur Ciuvică îi acuză de "ticăloşie" şi "aroganţă" pe cei de la putere care acum o sancţionează pe Diana Şoşoacă pentru ce făceau şi ei în urmă cu câţiva ani, când la guvernare era PSD.

“Cei care sunt acum la putere făceau ca toţi dracii. Chiar aşa făceau în Parlament acum 2-3 ani, în 2017, 2018, chiar şi în 2019. Făceau ca toate alea, ţipau, veneau cu pancarte, filmau, îi înjurau pe ăia, le ziceau că sunt hoţi, că sunt ticăloşi, că sunt toate alea. Nu îi lăsau să vorbească, se duceau peste conferinţele lor de presă şi ţipau acolo ca să nu îi lase să vorbească, ăla, ministrul Justiţiei din România, se ducea cu boxa în Comisia Juridică, o dădea la maximum ca să nu se poată înţelege ăia când discutau legile justiţiei.

Ei, acum două săptămâni intră Şoşoacă peste ei la Comisia Juridică şi începe să ţipe la ei. Pentru asta văd că o sancţionează cei care atunci făceau ca toţi dracii prin Parlament, pentru că nu a respectat solemnitatea Parlamentului. Bine, amenda e simbolică, nu există sancţiuni serioase, dar ca idee.

Aici e şi ticăloşie şi prostie şi aroganţă să o amendezi pe Şoşoacă pentru ce făceai tu cu trei ani în urmă”, a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", difuzată la DC News TV.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel