EXCLUSIV  Ciuvică, surprins de Câciu: Vă dați seama câtă minte trebuie să ai să spui așa ceva? / video

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a făcut o remarcă despre Adrian Câciu, ministrul Finanțelor.

O nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră” a fost difuzată pe 4 mai la DCNewsTV. La un moment dat, discuția s-a îndreptat către scumpirile din ultima perioadă. Totul costă acum mai mult, de la alimente, carburanţi şi până la energie. În acest context, Mugur Ciuvică a făcut o remarcă despre ministrul Adrian Câciu care... și-a luat o nouă mașină.

„Cine a zis că și-a schimbat mașina?”, a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii, făcând referire la ministrul Adrian Câciu, care în aprilie declara: „Eu, unul, tocmai am renunțat la mașina pe motorină şi o să iau una pe benzină. Ați văzut că benzina s-a mai ieftinit. Un plin de motorină este în jur de 350 de lei.”

„Vă dați seama câtă minte trebuie să ai să spui că motorina s-a scumpit, dar s-a scumpit de o lună, și atunci îmi schimb mașina. Înseamnă că ești bazat dacă poți să-ți schimbi mașina în funcție de prețul combustibilului. Nu toată lumea cred că poate să-și vândă mașina și să cumpere alta”, a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

Miercurea Neagră cu Tache, Ciuvică şi Chirieac. Sezon 2, episod 27

Mesajul lui Mugur Ciuvică pentru românii supărați din cauza scumpirilor și pensiilor

În acest context, amintim ce spunea Mugur Ciuvică pe 6 aprilie, tot în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV: „Un cadou a fost aducerea PSD la guvernare în locul USR. Totuși, e bine. Văd că se mai plânge lumea că aia, că aia, că aia. (...) Se scrie în presă că lumea ar fi supărată cu prețuri, salarii, pensii... Eu zic să nu fie supărată!”

„I-aș zice lumii să nu fie supărată, pentru că, oricum, este guvernată acum mult mai bine decât a votat lumea acum un an și trei ani”, a subliniat Mugur Ciuvică. „Totuși, lumea asta supărată a votat o majoritate, aia pusă la guvernare imediat după alegeri, PNL - USR - UDMR. Lumea a zis că nu mai vrea ciuma roșie, că pensiile mărite sunt mită electorală, salariile la fel, și gata cu prostiile”, spunea, atunci, Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel