Ciuvică și Roman, ceartă: Hai să lăsăm vrăjeala asta politică de doi bani!

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a avut un schimb de replici cu Mugur Ciuvică, totul pornind de la testele pentru depistarea noului coronavirus.

„Eu am răspuns unei probleme ridicate de domnul Ciolacu, care acuza Guvernul că nu se fac teste", și-a început astfel Florin Roman, miercuri, intervenția telefonică la Antena 3. „Nu se fac", a intervenit imediat Mugur Ciuvică, adăugând: „Se fac foarte puține!"

„Dacă îmi permiteți, doar un minut. Aceste aparate de testare se procură din trei locuri: 1 - de către statul român prin Unifarm, Ministerul Sănătății, 2 - cele mai multe au fost achiziționate de către Consiliile Județene care au alocat bani prin hotărâri de Consiliu Județean spitalelor și spitalele le-au achiziționat și 3 - prin donații. Situația arată foarte clar. La Timișoara, Cluj, Brașov, Cantacuzino, Balș, Oradea, Alba se fac teste de ordinul miilor. În celelalte localități și județe pe care eu le-am indicat, Buzău, Gorj, Neamț, Vrancea, Teleorman, Olt, Tulcea și așa mai departe, fie sunt în procedură de achiziționare, fie ele nu sunt pornite, cumpărate. Deci pe mine mă interesează ca domnul Ciolacu să lase propaganda de la televizor și să se întoarcă la Buzău, acolo unde e nevoie de sprijinul domniei sale, de sprijinul colegilor din toate partidele. Asta era rugămintea", a spus Roman.

„Domnule Roman, testele se fac în funcție de niște reguli stabilite la București. Nu la Alba, Deva, Focșani, Buzău. Regulile de testare se stabilesc în mod centralizat la București", a spus, ulterior, Ciuvică.

„Baronii roșii, galbeni, cum or fi ei, nu au treabă cu testările. Hai să lăsăm vrăjeala asta politică de doi bani", a mai zis Ciuvică.

„Dumneavoastră, îmi pare rău, nu cunoașteți acest subiect pe procedură", i-a spus Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel