EXCLUSIV  Răsturnare de situație în dosarul CEDO al Cameliei Bogdan. Mugur Ciuvică demontează un FAKE

Mugur Ciuvică a explicat, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, ce a obţinut, de fapt, judecătoarea Camelia Bogdan la CEDO, în procesul împotriva României. 

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenţia că o bună parte din presă a notat că CEDO a dat un verdict favorabil Cameliei Bogdan. Mugur Ciuvică a explicat, de fapt, care a fost situația reală, în ciuda felului în care a fost transmis de o parte a presei. 

"Este fals. E o vrăjeală de 2 bani. Dimpotrivă. CEDO a statuat faptul că Camelia Bogdan a fost în stare de incompatibilitate, că merită sancţiunea de la CSM şi a instanţelor din România. CEDO a spus că Camelia Bogdan a fost vinovată şi îşi merită pedeapsa. Aceeaşi Curte a spus, însă, că în legislaţia din România nu este prevăzută posiblitatea ca cel care este exclus din magistratură, în perioada în care este suspendat din magistratură până la decizia finală, să poată contesta suspendarea în instanţă. O chestie de doi bani, fără nicio legătură. CEDO a spus că Camelia Bogdan a fost pedepsită corect!

A fost ceva similar cu cazul Kovesi, pentru că nici acolo CEDO nu a spus că Kovesi nu trebuia schimbată din funcţie. Ci a spus că legea din România trebuia să prevadă posibilitatea ca Kovesi să atace în instanţă decretul prezidenţial de revocare. Atât!", a declarat Mugur Ciuvică în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel