Ciuvică îl acuză pe Oreste că-l plagiază pe Mohammad Tawhidi

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică arată, într-o postare de pe o rețea de socializare, cum jurnalistul Oreste Teodorescu a plagiat un text al lui Mohammad Tawhidi.

Mugur Ciuvică a scris pe pagina ”Grupului de Investigații Politice” că Oreste a copiat o postare de-a imamului ”ca și cum ar fi fost a lui”:

Oreste Teodorescu îl plagiază pe Mohammad Tawhidi, autointitulat Imamul Păcii. Propagandistul lui Iohannis a copiat un articol al lui Tawhidi și, fără să pomenească sursa, l-a publicat ca și cum ar fi fost al lui.

În 6 martie 2020, Tawhidi a publicat pe pagina sa de Twitter un articol despre cum Putin l-ar fi umilit pe Erdogan organizând întâlnirea cu acesta într-o sală în care era o statuie a împărătesei Ecaterina cea Mare. Postarea era însoțită de o fotografie în care Tawhidi încercuise statuia.
https://mobile.twitter.com/imamofpeace/…/1235764404861497346

Oreste a copiat postarea și fotografia și le-a publicat în 7 martie pe contul său de Facebook, ca și cum ar fi fost descoperirile lui.
https://www.facebook.com/504587106635214/posts/889118941515360/

Sigur, nimeni nu îl suspectează pe Oreste de prea multă inteligență sau de prea multă originalitate. Totuși, din respect față de contribuabili, Iohannis ar trebui să îi ceară propagandistului său să nu mai plagieze cu atâta nerușinare”, a scris Mugur Ciuvică pe Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel