EXCLUSIV  Ciuvică intervine după ce Hagi și Popescu au fost trimiși în tribuna a II-a. Tache: Ceva mai tare decât declarația lui Bode nu există

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au comentat situația în care gloriile fotbaliste ale țării au fost trimise la tribuna a II-a la primul meci de la EURO 2020 din țara noastră.

„Voiam să vă duc la sport. A fost meciul acela de fotbal, eu nu sunt microbist deloc. Am înțeles că a fost ceva important, a venit lume luminată. Tot PNL-ul a fost la tribuna VIP - cu somon fume și icre negre, pâté de foie gras sau rață cu portocale – și gloriile sportului nu au fost la tribuna VIP. Cum comentați despre felul cum s-au împărțit tichetele, domnul Ciuvică?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: Orban, mesaj după ce a stat la VIP și Hagi la tribuna a 2-a.

Ce spune Ciuvică după ce Hagi și Popescu au fost trimiși în tribuna a II-a

„O golăneală din asta românească, clasică, de mahala. Nici românească, nu are rost să jignim o țară întreagă. O mahala din asta... niște persoane mărunte ajunse în niște poziții și care nu sunt în stare să gestioneze niște evenimente din astea care au dat peste ei. Aici este vorba și de conducătorii aceștia politici care s-au așezat acolo, presărați la tribuna oficială, dar și de aceștia de la FRF.

În loc să... nu să-i promoveze, ci să-i respecte și să fie ca un omagiu la adresa unora care au mai făcut ceva pentru fotbalul, românesc, fiind un eveniment legat de fotbal în generală, ei s-au gândit să-i promoveze pe niște politicieni vai de capul lor. Nu e mare lucru de comentat...”, a răspuns Mugur Ciuvică.

Diana Tache subliniază cea mai tare declarație. Bode, supărat pe UEFA când chiar el a stat la VIP

„Pe lângă toate lucrurile acestea care s-au comentat – râdeam cu domnul Ciuvică dimineață – mie mi s-a părut cea mai tare declarația domnului Bode. Nu știu dacă ați văzut. Ceva mai tare decât declarația lui Bode care s-a arătat nemulțumit de felul în care UEFA a tratat «Generația de aur», el fiind acolo practic, mie nu mi se pare ceva mai tare! Adică un fel de Bulai update sau ceva a părut domnul Bode”, a spus și Diana Tache.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel