Ciuvică în face praf pe Tapalagă: aberații staliniste

Într-o postare pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică îl atacă dur pe Dan Tapalagă, după un editorial publicat de acesta în Hotnews.

Tapalagă analizează posibilele efecte ale atentatelor de la Bruxelles asupra României. Concluzia editorialistului Hotnews este că ar trebui ”eliminate” unele publicații sau televiziuni din România.

”La capătul unui text în care amestecă de-a valma servicii, ortodoxie, Rusia, Europa, România, turci, Stat Islamic, Dan Tăpălagă de la HotNews trage inevitabilele sale concluzii bolșevice: România are „un stat slab (…) cu politicieni de proastă calitate”, românii sunt „o populație manipulată”. Ca urmare, „România riscă în orice moment să devină placa turnantă, țară de tranzit, de pregătire sau sursă de finanțare pentru activități teroriste. Pentru a nu ajunge aici, singura șansă este continuarea curățeniei si eliminarea surselor de propagandă anti-occidentală în masă”.

Să spui că România este un stat slab, la câtă putere au serviciile și instituțiile de forță de la noi, e o aberație securistă. Să spui că România este o sursă de „propagandă anti-occidentală” este o aberație stalinistă, pentru că toată lumea știe că suntem cea mai pro-occidentală țară din UE”, scrie pe pagina de Facebook a GIP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel