EXCLUSIV  Ciuvică, despre problema plajelor mărite din Mamaia: "E şi ticăloşie, interese locale, dar şi prostie. O demenţă"

Foto: Apele Romane Dobrogea-Litoral
Foto: Apele Romane Dobrogea-Litoral

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, şi analistul Bogdan Chirieac au comentat situaţia plajelor mărite de la Mamaia, acolo unde operatorii de plajă nu mai au voie să îşi aşeze şezlongurile aproape de apă. 

"Vreau să vă întreb aşa. Avem un articol despre cum Apele Române şi, nu ştiu, Primăria Constanţa sau nu ştiu care, au mărit plaja la Mamaia. Sunt 500 de metri de deşert ca să ajungi la apă. Operatorii de plajă aveau plaja închiriată pe fostul amplasament. Marea e acum 250 de metri mai departe. Oamenii au spus să mute şezlongul pe malul apei, că au venit oamenii la mare, nu la deşert. Aseară, miliţia, Apele Române, voiau să îi calce cu buldozerele, că de ce au pus lângă apă, că nu au intabulat. Îşi arată propria incompetenţă. E o lovitură uriaşă dată litoralului şi turismului românesc. Credeţi că e un plan sau e prostie pură?", a întrebat Bogdan Chirieac în emisiunea Miercurea Neagră, de la DC NEWS TV. 

Ciuvică: O demenţă. Interese locale, dar şi prostie

"E o combinaţie acolo. Sunt nişte interese şi locale pe acolo, că mai sunt gigei de prin primărie care îi tot asupresc pe ăia de acolo, pentru că au şi ei afaceri cu plaja acolo, mai sunt şi ticăloşii locale, dar e şi multă prostie. E aberant! Îi pun pe ăia să pună şezlongurile la 200 de metri de apă, unde era plaja iniţială. E o demenţă! Mai ales că ei nu pierd nimic pentru că stau ăia cu şezlongul acolo, banii tot îi iau. E şi prostie, dar şi nesimţire! 

E ca la CFR. Nu de ticăloşie a ţinut copiii ăia în tren 9 ore, ci pentru că nu s-a gândit. L-a durut în cot de copii şi de ceilalţi oameni din tren, nu l-a interesat. La fel şi pe gigeii cu Apele Române. Nu îi interesează de oamenii ăia. Cum stă turistul la plajă, dacă nu îl laşi să stea la malul mării? Şi aşa te îneci dacă nu eşti atent, că la 5 metri îţi ajunge apa la gât. Chinui nişte oameni pentru că nu e intabulată şi nu pot pune ăia şezlongurile acolo. O demenţă! Sunt sigur că multă lume merge acum la mare şi vede situaţia. E tipic pentru Guvernul dlui Iohannis, aşa se guvernează acum, cu prostie. Asta se întâmplă, nu sta la malul mării, că nu e plaja intabulată", a replicat Mugur Ciuvică. 

"E noaptea minţii!", a concluzionat Mugur Ciuvică. 

VEZI ŞI A început DISTRUGEREA DEFINITIVĂ, cu buldozerul, a litoralului românesc. Operatorii economici sunt disperați: Vom fi obligați să închidem. Nu înțelege nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel